НАДС: Відповідальне лідерство на державній службі – перевірка на міцність

опубліковано 23.06.2022 16:36

Відповідальне лідерство вищого корпусу державної служби є не лише запорукою повноцінного функціонування держави в умовах воєнного стану, але й залишається одним з важливих елементів протидії негативним наслідкам терористичних дій агресора.
 
Сьогодні, в час широкомасштабної збройної агресії росії проти України, державні службовці, попри усі небезпеки та перешкоди, продовжують гідно виконувати свої обов’язки та забезпечувати належне виконання функцій держави в інтересах українських громадян. До того ж чимало держслужбовців поповнили лави ЗСУ та боронять рідну землю зі зброєю в руках.
 
До Дня державної служби перша заступниця Голови Держводагентства Наталія Латиш взяла участь в онлайн-семінарі на тему: «Відповідальне лідерство на державній службі: перевірка на міцність» під головуванням Наталії Алюшиної, Голови Національного агентства України з питань державної служби.
 
«На керівниках державних органів влади, особливо у цей непростий час для нашої Держави, лежить велика відповідальність й, водночас, важлива місія – бути справжнім лідером для свого колективу. Керівник повинен згуртувати співробітників та надихати їх власним прикладом на ефективну та плідну роботу в умовах воєнного часу», – зазначила Наталія Латиш.
 
Захід організований Національним агентством України з питань державної служби та присвячений обговоренню дієвих алгоритмів розвитку державної служби й формуванню спільноти вищого корпусу державної служби.