Сформовано новий склад басейнової ради середнього Дніпра на період 2023-2028 років

опубліковано 23.11.2023 12:08

На установчих зборах заінтересованих сторін щодо формування нового складу басейнової ради середнього Дніпра на період 2023-2028 років ухвалено новий персональний склад басейнової ради.
 
Басейнове управління водних ресурсів середнього Дніпра було відповідальним за підготовку зборів заінтересованих сторін та оновлення персонального складу басейнової ради середнього Дніпра відповідно до наказу Держводагентства від 21.07.2023 року № 89 «Щодо оновлення персонального складу басейнових рад».
 
Від заінтересованих сторін Київської, Житомирської, Черкаської, Вінницької, Сумської, Полтавської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Харківської, Чернігівської областей та м. Києва надійшло 93 пропозиції.
 
Учасниками зборів ухвалено персональний склад басейнової ради середнього Дніпра згідно з поданими пропозиціями, який відповідає необхідним квотам.
 
На установчих зборах  обрано голову басейнової ради, його заступника, виконавчого секретаря, а також ухвалено структуру секретаріату басейнової ради. На посаду голови басейнової ради середнього Дніпра обрано Володимира Максименка, заступником голови басейнової ради – начальника БУВР середнього Дніпра Миколу Урупу.
 
Ухвалений персональний склад басейнової ради  на підставі протоколу установчих зборів  буде направлено на затвердження до Держводагентства.