До Дня працівників водного господарства нагородили кращих фахівців галузі

опубліковано 02.06.2023 14:36

Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко, перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександр Краснолуцький та в.о. Голови Держводагентства Наталія Латиш привітали фахівців водної галузі з нагоди Дня працівників водного господарства.
 
«Водне господарство України – це галузь, яка має одне з найважливіших значень у забезпеченні всіх секторів економіки і потреб населення у воді необхідної кількості та якості. Віримо, що спільними зусиллями ми зможемо здолати всі труднощі нашого часу і вийти на якісно новий рівень відродження та розвитку. Комітет з питань екологічної політики та природокористування, у свою чергу, завжди готовий підтримати законодавчі ініціативи, спрямовані на охорону, збереження та відтворення водних ресурсів», – зазначив Голова Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко.
 
Перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександр Краснолуцький зачитав Вітальний лист Міністра Руслана Стрільця та нагородив фахівців Агентства відомчими заохочувальними відзнаками Міндовкілля.
 
Відтак Наталія Латиш, в.о. Голови Держводагентства, подякувала колективу за невтомну працю у доволі непростий період для нашої держави та відзначила фахівців Агентства за значний особистий внесок у розвиток водного господарства України, досягнення у професійній діяльності відомчими заохочувальними відзнаками Державного агентства водних ресурсів України.