Обмін досвідом як шлях до подолання викликів сьогодення

опубліковано 17.11.2021 15:28

Державне агентство водних ресурсів України провело зустріч з представниками компанії “Cimontubo”, Португалія. Воутер Літєнс, міжнародний старший стратегічний консультант компанії “Cimontubo”, презентував діяльність компанії, розповів про основні напрямки роботи, а також запропонував експертність компанії у вирішенні актуальних питань водного господарства країни.
 
Під час зустрічі учасники обговорили виклики сьогодення та плани й перспективи у сфері меліорації та управління водними ресурсами, а також визначили спільні площини й точки перетину діяльності для майбутньої співпраці.
 
 В.о. Голови Держводагентства Олексій Кузьменков зазначив, що Держводагентство відкрите до партнерства з іноземними компаніями, співпраця з якими є якісною платформою для обміну досвідом та залучення найкращих європейських практик для розвитку водного господарства та сфери управління водними ресурсами в цілому.
 
Довідково: Cimontubo Group (Португалія) заснована в 1995 році і спеціалізується на механічному будівництві у секторах нафти і газу, води та енергії. Зокрема Департамент водних ресурсів відповідає за весь аналіз, розробку та виконання контрактів, пов'язаних з водною інфраструктурою. А саме: системи водопостачання; системи очищення води; зрошувальні системи; системи каналізації та виробництва гідроелектростанцій.