Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства проводить навчання на тему «Плани управління річковим басейном»

опубліковано 24.01.2022 14:29

Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства спільно з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України проводить навчання для фахівців підвідомчих організацій Міндовкілля за напрямком управління водними ресурсами з розробки ПУРБ.
 
Екологічна ситуація в усьому світі є досить критичною, що вимагає додаткових заходів і завчасного створення детально прорахованих схем захисту навколишнього середовища.
 
За сучасних умов суспільного розвитку постають нові завдання, виконання яких потребує підвищення ефективності реалізації покладених на зазначену систему функцій, серед яких, згідно з законодавством, важливе місце посідає розробка планів управління річковим басейном.
 
Для профільних спеціалістів та державних службовців різних категорій 26 січня 2022 року проводиться ще одне дистанційне навчання через платформу НАДС з зарахуванням кредитів ЄКТС (для тих, хто пройшов повний курс навчання).
 
Коли: 26 січня 2022, початок о 10:00
 
Де: платформа ZOOM
 
Зверніть увагу! Реєстрація для держслужбовців підвідомчих організацій Міндовкілля через платформу НАДС.
 
Теми, які будуть розглядатися:
 
  • перелік програм (планів) для району річкового басейну чи суббасейну, їх зміст та проблеми, які передбачено розв’язати;
  • звіт про інформування громадськості та громадське обговорення проєкту плану управління річковим басейном та стратегічна екологічна оцінка.
 
Реєстрація для держслужбовців на платформі НАДС до 24 січня 2022 року за посиланням.
 
За додатковою інформацією звертайтеся за контактами вказаними в профілі провайдера.