Безпека праці – запорука стійкості усіх галузей економіки

опубліковано 14.04.2022 13:38

Напередодні запуску нового циклу навчань та перевірки знань з питань охорони праці керівників і спеціалістів водогосподарських організацій, функціональні обов’язки яких пов’язані із забезпеченням охорони праці на робочих місцях, Галузева комісія Держводагентства здійснила оновлення матеріалів «Загального курсу охорони праці» на інтерактивній навчальній платформі, з обов’язковим включенням ключових змін законодавства та інших актуальних питань в умовах воєнного стану. Відповідні заходи проводяться з метою підвищення ефективності реалізації функцій покладених на чинну в галузі водного господарства систему управління охороною праці. 
 
Також, з урахуванням специфіки виробництв водогосподарської галузі, оновлено перелік питань з перевірки знань з охорони праці, на основі якого розроблені нові екзаменаційні білети для перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та спеціалістів водогосподарсько-меліоративного комплексу України. Найближчим часом вони будуть подані на затвердження в.о. Голови Держводагентства України.
 
Зазначимо, що попри складні часи, Держводагентство продовжує приділяти значну увагу охороні праці та вважає це одним із пріоритетів своєї діяльності.