У Мінприроди працює арт-майданчик, присвячений головній водній артерії Східної України річці Сіверський Донець

опубліковано 09.02.2018 16:51

З 6 по 20 лютого 2018 року в холі Міністерства екології та природних ресурсів України експонуватиметься виставка картин та фотографій учасників Всеукраїнського конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді».
Її мета – популяризація серед колективу та відвідувачів Мінприроди творчого потенціалу талановитої української молоді, спрямованого на збереження довкілля та підвищення рівня екологічної свідомості громадян.
На виставці представлені картини учнів, студентів загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів Донецької, Луганської та Харківської областей. Виставка учасників ХІ творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді» проводиться в рамках відзначення Дня Сіверського Дінця–2017.
Конкурс організований Сіверсько-Донецьким басейновим управлінням водних ресурсів спільно з громадською організацією «Сіверський Донець – відродження», покликаний сформувати в молодого покоління українців дбайливе ставлення до водних ресурсів і головної водної артерії Сходу України – річки Сіверський Донець.
Усього на конкурсі було представлено 1134 творчі роботи, 108 з яких визначено переможцями. Церемонія нагородження переможців відбудеться у м. Слов’янську.
Виставка працюватиме протягом двох тижнів.
Запрошуємо всіх завітати до Мінприроди і ознайомитися із експозиціями виставки!